Neem hier contact met ons vleesverwerkingsbedrijf

Van Buyl – Van den Broeck is een vleesverwerkingsbedrijf uit Liederkerke met 50 jaar expertise op de teller. Dit familiebedrijf heeft dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen in de streek maar ook ver daarbuiten. In ons slachthuis in Liedekerke slachten we alle soorten pluimvee, kippen, konijnen, kalkoenen en verwerken we klein wild.

Ervaring en vakmanschap

We slachten ook (zelfgekweekt) pluimvee van particulieren.Uniek in België. We tellen talloze tevreden klanten over heel het land die speciaal naar Liederkerke afzakken. Allemaal weten ze onze expertise, kwaliteitsvol werk en persoonlijke service enorm te waarderen.

Betaalbare kwaliteit

In onze winkel vindt u een bijzonder rijk assortiment aan vers geslacht gevogelte en dagverseproducten aan interessante prijzen.Bekijk zeker onze prijslijst. Ons team gaat elke dag gepassioneerd aan de slag om de klanten te informeren en te adviseren. Elke zaterdag kunnen particulieren levende reisduiven verkopen tussen 08u00 en 12u00.

Nog vragen? Of een bestelling plaatsen? Kom zeker langs onze winkel of neem hier contact op. Wij verwelkomen u met plezier!

Back to Top